Polizor unghiular Bosch – care este cel mai bun model si cat costa?

Pe lista cu modele de flexuri foarte cautate in Romania (dar si peste tot in lume) sunt cele care apartin companiei germane (numele complet al acesteia este Robert Bosch GmbH, lucru stiu de putine persoane), iar motivul este reprezentat de calitatea foarte buna pe care un polizor unghiular Bosch o are, raportat la pret.

Modelele de polizoare unghiulare ale celor de la Bosch nu sunt chiar unele despre care putem spune ca se adreseaza celor cu un buget limitat, care sunt in cautarea unui flex foarte ieftin. Chiar si asa, costurile unei astfel de achizitii sunt, in functie de categoria din care face parte flexul, unele medii. Asadar, daca intr-adevar vrei sa te poti bucura de folosirea unui polizor de mana de calitate nu ezita sa itiindreptiatentiacatre Bosch. Vom discuta mai multe despre acest brand in randurileurmatoarea.

Polizor unghiular Bosch – de ce sa il alegi?

De-a lungul timpului modelele care vin de la acest producator au reusit sa se faca remarcate prin excelentul raport calitate / pret oferit. Preturile sunt unele medii, crescandinsa destul de mult in cazul in care ne indreptamatentia spre gama profesionala. Chiar si asa, investitia va fi una care va merita pe deplin, din moment ce ne vom bucura de o calitate inalta.

polizor unghiular bosch - avantaje si dezavantaje

Cautand in sectiunea de comentarii a magazinelor online, dar si citind review-uri, putem observa ca Bosch se bucura de o foarte mare apreciere din partea barbatilor care s-au hotarat sa isiindrepteatentiacatre acest brand. Este un semn clar al faptului ca nu au aparut probleme in timpul folosirii lor (iar daca da, nu au fost chiar atat de mari ori compania le-a remediat rapid).

Avantaje

  • Calitatea inalta a materialelor folosite
  • Preturile bune raportate la performantele oferite
  • Un producator apreciat de profesionisti si utilizatorii normali
  • Oferasiguranta
  • Durabile in timp
  • Garantia (nu vei avea probleme in cazul unei defectiuni)

Dezavantaje

  • In functie de modelul ales, pretul poate fi prea ridicat pentru unele persoane
  • In cazul unor flexuri ieftine, accesoriile primite la pachet sunt cele de baza

Care sunt principalele caracteristici care il scot in evidenta?

Dupa cum se poate vedea in enumerarea de mai sus, numarul avantajelor oferite de un polizor unghiular Bosch sunt foarte multe la numar si fac sa nu se vada dezavantajele, care pot fi trecute destul de usor cu vederea.

Bosch PWS 700

Cel mai mult o sa iti placa faptul ca materialele folosite sunt unele de calitate, iar caracteristicile care scot in evidenta produsele acestei companii sunt puterea, performantele oferite de orice flexcumparat, siguranta ridicata de care ne putem bucura in timpul folosirii acestor unelte si compatibilitatea cu un numar mare de accesorii, care cresc numarul de situatii in care ne vom folosi de ele.

Ce pareri au profesionistii despre flexurile acestui producator?

Este foarte usor sa afli pareri ale specialistilor, iar asta pentru ca pe internet gasim multe surse de calitate cu informatii care merita luate in considerare atunci cand ne hotaram sa cumparam un polizor unghiular nou. Potrivit acestora, in functie de modelul spre care ne vom indreptaatentia, ne vom putea bucura de un raport calitate / pret bun spre foarte bun.

Un alt amanunt care merita scos in evidenta este acela ca produsele acestei companii sunt unele care fac parte din segmentul de pretmiddle spre highend, iar printre principalele lor caracteristici se numara fiabilitatea si calitatea, potrivit profesionistilor si a persoanelor care au folosit intensiv scule produse de Bosch.

Cateva cuvinte despre ce accesorii gasim in cutie

In pachet gasim, in cazul majoritatii modelelor comercializate pe piata din Romania, accesoriile standard, care nu ar trebui sa lipseasca pentru a ne putea folosi in activitati de baza de noul flex. Evident, daca vorbim de o gama de pret superioara se schimba putin datele problemei, in sensul ca ne vom putea bucura de un numar mai mare de accesorii. Ele pot consta in special intr-un numar suplimentar de discuri, pentru diferite tipuri de materiale sau activitati.

polizor unghiular bosch - accesorii pachet

Ce garantie este oferita?

De cele mai multe ori ne vom putea bucura de o garantie de 24 de luni (pentru persoanele fizice), perioada care se poate prelungi in functie de ofertele puse la dispozitie de magazinele din Romania (contra cost, bineinteles). Mai trebuie precizat si ca nu vom avea probleme cu garantia, din moment ce Bosch este bine reprezentata pe meleagurile romanesti. Orice problema vom avea, ea va fi rezolvata intr-o perioada de timp rezonabila. Un plus din acest punct de vedere.

Despre cum alegem cele mai bune modele Bosch

Daca ai citit tot pana aici si te-ai hotarat sa iti cumperi si tu un polizor unghiular de la Bosch, atunci cel mai probabil te intrebi care sunt cele mai bune modele ale companiei, precum si care sunt caracteristicile la care trebuie sa ne uitam astfel incat sa avem siguranta ca am ales bine. Vom discuta pe marginea acestuia subiect in continuare.

Din start ai un avantaj, deoarece ai ales sa itiindreptiatentiacatre acest producator, insemnand ca sunt sanse foarte mari sa alegi un produs de care sa te poti bucura pentru o perioada lunga de timp fara a intampina probleme. Desigur, nu orice model de flex de la aceasta companie este unul care sa ti se potriveasca ca o manusa, deci va trebui sa te uitiputin la caracteristicile oferite, astfel incat sa stii sigur ca iti va fi util intr-un numar cat mai mare de situatii.

Aspecte la care trebuie sa fim atenti

Care sunt principalele caracteristici carora noi trebuie sa le acordam atentie? Este vorba de performanta pe care o ofera (reprezentata in special de putere si numarul de rotatii pe minut), dimensiunile discului si eficienta energetica. Aceasta din urma este importanta in alegerea ta in special atunci cand ai foarte mult de lucru si vrei sa nu ai un consum exagerat de electricitate, lucru care iti va umfla destul de mult factura la finalul fiecarei luni.

polizor unghiular bosch - de ce recomandam

Puterea este masurata in watti (W), iar in majoritatea cazurilor, pentru uz casnic, alegerea unui model cu o putere de 1000 – 1500 W este mai mult decat ideala. Performantele vor fi unele optime pentru lucru prin gospodarie si nu vei simti nevoia de mai mult. In ceea ce privestenumarul de rotatii pe minut, aici noi recomandam sa itiindreptiatentiacatre modelele care pot oferi 10.000 RPM sau mai mult, ele fiind cele mai potente.

Despre preturi si oferta din magazinele online romanesti

Oferta in Romania este una destul de bogata, iar acest lucru inseamna ca avem o gama larga de unelte de la aceasta companie dintre care putem alege. Este valabil si in ceea ce priveste preturile practicate, care se pliaza pe aproape toate categoriile de bugete. Asadar, indiferent ca esti in cautarea unui model ieftin sau unul foarte scump si potent, cu siguranta vei gasi ceea ce itidoresti.

Istoria companiei Bosch

de ce un flex bosch?

Oare cine nu a auzit pana acum de Bosch? Este o companie arhicunoscuta, dar cu toate acestea sunt putini la numar cei care stiu ca numele complet al companiei este Robert Bosch GmbH. La fel ca in cazul multor alte companii, denumirea companiei este reprezentata de numele celui care a fondat-o. In cazul de fata este vorba de Robert Bosch, care a pus bazele acestei companii germane in anul 1886, la Stuttgart.

Cum iti dai seama de faptul ca avem in fata o companie foarte mare? Prin faptul ca are in componenta sa peste 300 de filiale si companii regionale, in peste 60 de tari din intreaga lume. Cifra de afaceri este si ea una foarte mare.

In tara noastra Bosch a ajuns abia in anul 1994, ca distribuitor de scule electrice, sisteme de securitate, sisteme de incalzire si comunicatii precum si altele (de exemplu echipamente auto). Anul trecut, in Romania, compania a avut un numar de peste 5.000 de angajati, iar cifra de afaceri la noi in tara a depasit 1,5 miliarde de lei. Din aceste cifre reiese destul de clar cat de bine este reprezentata pe meleagurile romanesti compania.

Care sunt cele mai populare modele in Romania?

Acum ca am trecut in revista toate informatiile pe care tu trebuie sa le stiiinainte de a alege un flex Bosch, in continuare iti vom prezenta un tabel in care am inclus cele mai populare si, implicit, cele mai bune modele comercializate in tara noastra. Dupa cum cel mai probabil ai observat si tu, oferta din Romania este una bogata in modele, deci trebuie sa ne gandim foarte bine care este cel de care intr-adevar avem nevoie noi, raportandu-ne la specificatiile pe care le au acestea.

Poza
Model
Putere
RPM
Diametru disc
Nota
Bosch Professional GWS 750
Bosch Professional GWS 750
750 W
11000
115 mm
9,5
Bosch Professional GWS 7-115 E
Bosch Professional GWS 7-115 E
720 W
11000
115 mm
9,5
Bosch Professional GWS 850 CE
Bosch Professional GWS 850 CE
850 W
11000
125 mm
9
Bosch Professional GWS 7-125
Bosch Professional GWS 7-125
720 W
11000
125 mm
8,5
Bosch PWS 700
Bosch PWS 700
700 W
11000
125 mm
7,9