Termeni si conditii

1. Intregul site, care poate fi accesat la adresa www.polizorunghiular.com, este protejat de Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Drept urmare este interzisa copierea textelor si exploatarea lor, nefiind relevant motivul sau modul in care aceasta exploatare se realizeaza. Orice incercare de a proceda astfel va fi sanctionata potrivit legislatiei aflate in vigoare.

2. In sectiunea de comentarii poate posta orcine atata timp cat comentariul in cauza este unul pe subiect si contine un limbaj adecvat. Orice incercare de a jigni o persoana, fie indirect sau indirect, precum si orice utilizare a unui limbaj agresiv va duce la stergerea comentariului in cauza. Daca utilizatorul va continua sa aiba un astfel de comportament atunci acestuia nu i se va mai permite sa lase comentarii, iar in cazuri exceptionale ii poate fi restrictionat accesul pe site pentru o perioada determinata sau nedeterminata, in functie de gravitate.

3. Site-ul polizorunghiular.com se foloseste de marketing-ul afiliat astfel incat sa isi poata continua activitatea prin atragerea de venituri care sa permita acoperirea integrala a cheltuielilor. Acest lucru inseamna ca vei gasi in articolele scrise link-uri de afiliat care duc spre magazinele partenere pe care noi le recomandam pentru serviciile de calitate pe care le ofera.